Αποτελέσματα αναζήτησης: 2.107 θέσεις εργασίας

Αναζητώ Οικιακή βοηθό στην περιοχή Γλυφάδα. Οι υπηρεσίες που επιθυμώ είναι Οικιακές εργασίες, Σιδέρωμα, Καθάρισμα για μερική απασχόληση.
Γλυφάδα
4 ημέρες πριν
Αναζητω οικιακη Βοηθό με εμπειρία για καθαρισμό σπιτιού και σιδέρωμα 2-3 φορες τη βδομάδα κατά προτίμηση.
Άλιμος
11 ημέρες πριν
Γεια σας. Πρόκειται για ένα μικρό σπίτι (σαν γκαρσονιέρα) στη Μεταμόρφωση όπου μένουν οι γονείς μου. Έχει 1 ενιαίο σαλόνι...  ..., 1 υπνοδωμάτιο και 1 μικρό μπάνιο. Κυρίως θέλουν μαγείρεμα 3 φορές τη βδομάδα, καθάρισμα σπιτιού/σίδερο κλπ μπορεί να χρειαστεί 1-2 φορές τη βδομάδα... 
Μεταμόρφωση
πριν από έναν μήνα
Αναζητούμε οικιακή βοηθό για διαμέρισμα 110 τ.μ. στο Χαλάνδρι. Ιδανικά επιθυμούμε 2 μέρες την εβδομάδα, 2-3 ώρες...  ...παρακάτω, αλλά δεν θα χρειάζονται όλες κάθε φορά: σκούπισμα, σφουγγάρισμα, ξεσκόνισμα, σιδέρωμα, βοήθεια στο μαγείρεμα και λίγες φορές καθαρισμός μπαλκονιών.
Χαλάνδρι
26 ημέρες πριν
ΑΝΑΖΗΤΩ ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ. (ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ , ΣΙΔΕΡΩΜΑ).
Χαλάνδρι
4 ημέρες πριν
 ...hear from you. : Ψάχνουμε μια εσωτερική για να βοηθήσει στις καθημερινές εργασίες στο σπίτι μας. Η ιδανική υποψήφια θα πρέπει να έχει...  ...οργανωμένου σπιτιού. Οι εργασίες περιλαμβάνουν τον καθαρισμό, το σιδέρωμα, το μαγείρεμα, τον περίπατο των σκύλων και τη βοήθεια με τα δύο... 
Παπάγου
πριν από έναν μήνα
Αναζητώ Οικιακή βοηθό στην περιοχή Άλιμος. Οι υπηρεσίες που επιθυμώ είναι Οικιακές εργασίες, Μαγειρική, Σιδέρωμα, Καθάρισμα για μερική απασχόληση.
Άλιμος
6 ημέρες πριν
Ζητείται οικιακή βοηθός για σιδέρωμα και λοιπές οικιακές εργασίες (πλύσιμο, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, και γενικά καθαριότητα) στο Χαλάνδρι 1 φορά την εβδομάδα 6 - 8 ώρες.
Χαλάνδρι
20 ημέρες πριν
Ζητείται εξωτερική οικιακή βοηθός για 1 ημέρα την εβδομάδα (κατά προτίμηση Δευτέρα ή Τρίτη) για καθαρισμό σπιτιού (οροφοδιαμέρισμα) 180 τμ. καθώς και σίδερο. Περιοχή Πολιτεία Κηφισιάς (κοντά στην πλατεία)
Νέα Ερυθραία
19 ημέρες πριν
ΖΗΤΩ ΑΤΟΜΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΘΕ 15 ΜΕΡΕΣ. ΔΙΑΘΕΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΕΣΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ. ΖΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΔΙΑΤΗΡΗΜΕΝΟ.
Ελληνικό
23 ημέρες πριν
Αναζητώ Οικιακή βοηθό στην περιοχή Βούλα. Οι υπηρεσίες που επιθυμώ είναι Οικιακές εργασίες, Σιδέρωμα, Καθάρισμα, Προσωπική φροντίδα ηλικιωμένων , Βοήθεια στο μπάνιο, στο ντύσιμο για ολική απασχόληση.
Βούλα
20 ημέρες πριν
 ...Καθαρίστρια για Καθαριότητα Σπιτιού στο Νέο Ηράκλειο Ψάχνουμε...  ...εξειδικευμένη καθαρίστρια που να αναλαμβάνει την καθαριότητα του σπιτιού...  .... Καθήκοντα: - Καθαρισμός όλων των δωματίων και των μπαλκονιών...  ...μπάνιων και κουζίνας - Σιδέρωμα Απαιτούμενα Προσόντα:... 
Ηράκλειο
πριν από έναν μήνα
Ζητείται οικιακή βοηθός σε οικία στο Γερανι (Δήμος Πλατανιά) για 2 -3 φορες την εβδομάδα όλο το χρόνο. Ωράριο ευέλικτο και μισθός συζητήσιμος. Βασικά καθήκοντα Καθαριότητα σπιτιού και μαγειρεμα.
Χανιά
15 ημέρες πριν
Αναζητώ Οικιακή βοηθό στην περιοχή Κηφισιά. Οι υπηρεσίες που επιθυμώ είναι Φροντίδα και Φύλαξη, Οικιακές εργασίες, Μαγειρική, Σιδέρωμα, Καθάρισμα, Οικ. εργασίες γύρω από το παιδί, Βαριές οικιακές εργασίες για εσωτερική απασχόληση.
Κηφισιά
16 ημέρες πριν
Αναζητώ Οικιακή βοηθό στην περιοχή Αθήνα (κέντρο). Οι υπηρεσίες που επιθυμώ είναι Οικιακές εργασίες, Καθάρισμα για μερική απασχόληση.
Γρεβενά
3 ημέρες πριν
create_cv_img

Δημιουργήστε ένα επαγγελματικό βιογραφικό δωρεάν σε 5 λεπτά

Αναζητώ κυρία για την φροντίδα του σπιτιού καθάρισμα - σίδερο και για το στρώσιμο του σπιτιού καθώς αφορά βίλα προς ενοικίαση .
Τήνος
19 ημέρες πριν
Καθάρισμα σπιτιού και σιδέρωμα ρούχων μια φορά την εβδομάδα σε σπίτι στο Πολύδροσο Χαλανδρίου
Χαλάνδρι
πριν από έναν μήνα
Ζητείται οικιακή βοηθός, να αναλάβει την καθαριότητα, μαγείρεμα, σιδέρωμα. Ιδανικά κάθε μέρα Δευτέρα-Παρασκευή 6-9
Άνοιξη
πριν από έναν μήνα
Ζητείται οικιακή βοηθός για οικογένεια με ένα παιδί 9 ετών, σε διαμέρισμα στην Γλυφάδα, για εσωτερική απασχόληση (live in). Δουλειές του σπιτιού, μαγείρεμα, απασχόληση παιδιού. Άμεση πρόσληψη.
Γλυφάδα
27 ημέρες πριν
Αναζηταμε Κυρια για δουλειες σπιτιου μεχρι τις 2,30 που θα παραλαβει τα παιδια απο το σχολικο και παραμονη μαζι τους εως της 7
Δροσιά
5 ημέρες πριν